Kellék kölcsönző

1point4 Fotó

1point4 Fotó
Pest megye
1041
Budapest
Bárdos Artúr utca 2.

Aradi Péter vagyok, az 1point4 Fotó alapítója. 12 éve foglalkozom fotográfiával. Többéves külföldi és belföldi gyakorlattal rendelkezem, a fotózást főállásban végzem, nem “hobby fotósként” dolgozom.
Esküvőket, rendezvényeket, fogadásokat és portrékat a világ számtalan országában fotóztam már. Külföldön töltött éveim során szerencsém volt megtanulni, mit jelent a kiváló szolgáltatás és a magas minőség. Az esküvőn folyamatosan jelen vagyok. Nem vagyok szégyenlős, ami megakadályozna abban, hogy közel menjek az eseményekhez, és igazi riportfotókat készítsek. Mindig figyelem az ifjú párt, minden érdekes és megható pillanatot próbálok megörökíteni. Természetesen diszkréten és nem tolakodóan. Az esküvő fényképezése során a természetes és őszinte pillanatok megörökítésére törekszem. Ha szeretnétek, hogy életetek nagy napja profi módon meg legyen örökítve, akkor hívjatok most! Kérjetek ajánlatot, és beszéljünk meg egy személyes találkozót, ahol részletesen megismerhetitek eddigi munkáimat és munkamódszeremet!

www.1point4.hu
+36 70 530 6335
  • 1point4 Fotó
  • 1point4 Fotó
  • 1point4 Fotó
  • 1point4 Fotó
  • 1point4 Fotó

Az üzenet elküldve a szolgáltatónak

Please log in to be able to send messages to the listing owner.
Oldalunkon sütiket (cookie) használunk.További információ.     ELFOGADOM

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!