Szabóné Angyal Krisztina
Szabóné Angyal Krisztina
esküvői dekoratőr

 

Szabóné Angyal Krisztina

esküvői dekoratőr
Telefon: +3630/391-0665
Email: dekoracio@oltarelott.hu

Weboldal: www.oltarelott.hu/dekor
Facebook: www.facebook.com/oltarelott

 

Árajánlatkérés

Cégünk sok szempontból egyedi módon működik. Igaz ez az ajánlatkérések kezelésére is. Hosszú évek tapasztalata ugyanis azt igazolja, nem lehet egységesíteni a kiadott árakat. A tételeket persze igen, de minden egyes párnak mások az igényei, és mást értenek “díszes”, “szolid”, “sok”, “kevesebb” jelzők alatt., ahogy mi is. Ezért természetesen választ adunk, de nem küldünk árajánlatot ha az érdeklődésben vannak hiányos információk. (pl a virágdísz milyen virágból legyen?!, vagy mit takar a mennyezet dekoráció?!)

Sajnos egyik fél sem gondolat olvasó, nem tudhatjuk néhány soros e-mail alapján pontosan mit szeretne a pár. Ha erre adunk egy átlag árat az érdeklődő sem tudhatja pontosan mi van abban az összegben.

Az egymás melletti elbeszélést kiküszöbölendő javasoljuk, hogy árajánlatot személyesen bemutató termünkben kérj. Ez talán meglepő, de személyesen sokkal több részletet át tudunk beszélni és sok-sok hasznos tanáccsal gazdagodhatsz. Illetve itt megtekintheted a felhasználni kívánt kellékeket. És nagyon sok levélváltást és időt takaríthattok meg.

Mit vállalunk?

A sok megkeresés miatt csak komplett dekoráció kivitelezését tudjuk elvállalni.

Tételes árajánlat

Tételes árajánlatot csak személyesen adunk, miután biztosan mindkét fél ugyan arra gondol.
E-mailben csak végösszeget küldünk.

Hogyan kérj árajánlatot?

  1.  Mindenek előtt találd ki pontosan mit szeretnél. Mi sok mindent kitalálunk, de nem a mi esküvőnk lesz. Stílustanácsokat adunk, de attól még Neked kell tudnod melyik irányt választod. Ebben persze tudunk segíteni.
  2. Legyen benne az összes alapvető információ! (Hol-, mikor lesz az esküvő, hány fő stb.)
    Legyenek meg a konkrét telek. Írd össze és gondold át, hogy ahhoz mi fog kelleni.
    (példa: legyen virág->kell asztaldísz->milyen virágból, mekkora legyen?)
  3. Ha megvan mit szeretnél küld el nekünk a dekoracio@oltarelott.hu címre, vagy  jelentkezz be bemutatótermünkbe

Ha az érdeklődésben bárhol szerepel a “nem tudom”, “nincs elképzelés”, “legyen valami virág” akkor már nem lesz reális az a végösszeg.

Miért van ez így?

Egyetlen célunk van ezzel. Mégpedig, hogy a dekoráció végösszege pontosan annyi legyen amennyit ér, se több se kevesebb. Nem célozzuk meg sem a szerényebb, sem pedig a tehetősebb párokat, mert…

Esküvői dekoráció árajánlat

…és ez ugyan így látszik a végeredményen.

Mi azt valljuk, hogy a dekoros dolga  a kivitelezésen  túl, hogy a rendelkezésre álló összegből a lehető leglátványosabbat hozza ki. (…ezért nem tudunk általánosítani amikor árakat adunk.)

[hupso_hide]