Chrysalis Esküvő – www.chrysalis-eskuvo.hu

chr1

A Chrysalis Esküvő által forgalmazott 2015-ös esküvői ruhák elhozzák a menyasszonyoknak az egyediség élményét!

A cég által forgalmazott ruhák Magyarországon limitált számban kerülnek forgalomba, ezzel is garantálva a Chrysalis esküvő ruháit viselő menyasszonyok kizárólagos szépséget.

Még keresed a megfelelő ruhát a 2015-ös esküvődre? Bizonytalan vagy a ruha fazonját illetően? Nem tudod, hogy a „sellőlány”, esetleg a királylányos megjelenés áll hozzád közelebb?  A Chrysalis Esküvő munkatársai praktikus tanácsokkal és gyakorlati ötletekkel segítik döntésed, hogy az esküvői ruhapróba egy élmény legyen.

lilac latte front

A DreamON Bridals „Sades of Love” kollekciója különlegesen megtervezett, egyéni igényeknek megfelelő és magas minőségű. Esküvői ruhakülönlegességei nemcsak mutatósak és ötletgazdagok, de a legújabb anyagokból és a legmodernebb technológiával készülnek Európában.

Ha a Chrysalis Üzletekbe látogató menyasszony kedvezőbb árfekvésben keresne ruhát, akkor kiemelten ajánljuk figyelmébe a francia „The Sposa Group” Just For You kollekcióját. Ezek a Párizsban tervezett modellek magukban hordozzák a franciás eleganciát.  A ruhák rendhagyó ötletek alapján, lágy anyagokból készülnek, a kellemes visszafogottság jegyében.

A Chrysalis Szalonok egyedülálló esküvői kollekciója a megoldás arra, hogy a menyasszony mindig boldog, gyönyörű és trendi legyen.

Chrysalis Esküvői mutatós alkalmi-és koszorúslány kollekcióval készült a 2015-ös esküvői évadra is. A sellő fazonú alkalmi ruhák mellett, hódít a könnyű anyagból készült laza esésű muszlin ruha.  Nemcsak a fazon változik, de a színek is újulnak.  A népszerű púder szín mellett már elérhető a vanília, a levendula lila és a pink árnyalatai is.  Találd meg az alkalomhoz és a tónusaidhoz megfelelő ruhát, és ne feledd, a menyecske ruha sem mindig piros.

www.chrysalis-eskuvo.hu

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


Kapcsolódó cikkek
A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

Szeptember 12 és 19 között szabadságon vagyunk! Szeptember 20-tól tudjuk fogadni újra a rendeléseket!

0

Your Cart