ÁLOMSZÍNBEN- RÓZSASZÍNBEN

Dream Flowers esküvői meghívókDream Flowers esküvői meghívók

Az esküvő előtt álló Ifjú Párok számára az elkövetkezendő hónapok igazán izgalmas kihívásokat rejtenek majd. Többek között dönteni kell az esküvő színéről, témájáról, stílusáról. Vállalkozásunk, a V&V Dream Flowers Meghívók számára is különösen fontosak ezek a hónapok, hiszen rengeteg kérdés, kérés, érdeklődés érkezik hozzánk a lázasan készülődő jegyesektől. Leginkább a szín és a stílus alapján érdemes keresgélni nyomdai termékeink között, a keresés hatékonyságát próbáljuk növelni azzal, hogy Blogunkban, www.dreamflowersdesign.blogger.hu, kategorizálva is megtekinthetők legújabb munkáink és referenciáink.
Úgy tűnik, az utóbbi időben rendkívül népszerű lett a rózsaszín esküvői kiegészítőket felölelő termékpalettánk. A rózsaszínt nem csak önmagában, hanem mint kiegészítő színt is nagy érdeklődés övezi. Megjósolható, hogy az új szezonban a rózsaszín pasztelles és erősebb árnyalatai tartani fogják előkelő helyüket az esküvői színvilágban.

A monda szerint a rózsát -amely eredetileg fehér volt- a tövisébe lépő Vénusz istennő vére festette rózsaszínre. Az ókori Rómában jelentése a megújhodás volt és már akkor is a szerelem virágát tisztelték benne. A keresztény hitben a rózsa nem más, mint Mária virága, illetve a vadrózsa öt szirma Jézus sebeit jeleníti meg. Közvetve az embert, az emberi létet szimbolizálja. A tiszta, romantikus szerelem színe, a lágyságot, tisztaságot jelképezi, az intimitást és a nőiességet. Emellett a ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus és a hála jelentését is magában hordozza. Erősen spirituális szín, ha csak a meseszép rózsakvarc ásványra gondolunk, szinte lélekgyógyító és nyugtató hatással bír.

Lelkesen ajánljuk az Érdeklődők figyelmébe azokat a meghívóinkat, melyeken a halvány rózsaszín és egy sötétebb szín, ( pl. a fekete vagy csokibarna) erősebb kontrasztot alkot, hiszen a rózsaszín ez esetben a menyasszony, a sötétebb, férfiasabb szín pedig a vőlegény szimbóluma.

2 kep

3 kep

Ha valakihez az erőteljes rózsaszín állna közelebb (magenta vagy pink árnyalatok), akkor érdemes a hófehérrel vagy ezüst szürkével párba állítani. Gondoskodunk róla, hogy így is nagyon trendi és modern legyen a végeredmény.

4 kep

Az asztali kiegészítők terén is érdemes ügyesen bánni a rózsaszínnel. Az ünnepi asztalok valóságos mesebeli szigetekké alakulhatnak, ha kreatív menü- és ültetőkártyáinkból valamint köszönetajándékainkból válogattok. Nagyon fontos az asztali virágkompozíció, viszont az asztal mérete sok esetben gátat szab a hatalmas élővirág dekornak. Így érdemes a kisebb virágcsokrokat és látványosabb nyomtatott kiegészítőket összepárosítani. A rózsaszín árnyalatai gyönyörűen mutatnak lilával, ekrüvel, almazölddel, csokibarnával, türkizzel, mentával vagy a klasszikus arannyal és ezüsttel. Elkezdtük feltölteni újdonságainkat honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu) már a 2016-os szezonra készülődve. Minden kedves Jegyespárt szeretettel várunk.

5 kep

A cikk fotóin látható termékek mindegyike megrendelhető az alábbi elérhetőségeken:
VV Dream Flowers Esküvői Meghívók
E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com
Tel: +36 (20) 4867035
Honlap árakkal: www.dreamflowers.sokoldal.hu
Blog referenciákkal: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Hasonló cikkek
Hagyd, hogy az ombre iránti szeretet inspirálja az esküvődet... Mi is az ombre? „Az ombre
A legtöbben azt szeretnék, hogy csodás időben mondhassák ki az igent. Ne legyen borult idő,
Bizony-bizony a fondant és a vajkrémes fodrok felett is el tud járni az idő. Ha
Ajánljuk még a hagyományőrző párok figyelmébe is az alábbi néhány ötletet, amivel kicsit azért el
Kevesen mondhatják térdremegés nélkül, hogy a pénz nem számít, ha a nagy napról van szó.

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


Hasonló cikkek
Hagyd, hogy az ombre iránti szeretet inspirálja az esküvődet... Mi is az ombre? „Az ombre
A legtöbben azt szeretnék, hogy csodás időben mondhassák ki az igent. Ne legyen borult idő,
Bizony-bizony a fondant és a vajkrémes fodrok felett is el tud járni az idő. Ha
Ajánljuk még a hagyományőrző párok figyelmébe is az alábbi néhány ötletet, amivel kicsit azért el
Kevesen mondhatják térdremegés nélkül, hogy a pénz nem számít, ha a nagy napról van szó.
A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Van már fiókod?: Belépek
Még nem regisztráltál?: Regisztrálok
Szolgáltató vagy?: Partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart