2017. február 4-5. IV. Mr és Mrs Veszprémi Esküvő Kiállítás

IV. Mr és Mrs Veszprémi Esküvő Kiállítás

IV. Mr és Mrs Veszprémi Esküvő Kiállítás

2017 február 4-5.-én kerül megrendezésre az Ottilia Esküvőszervező szervezésében, Veszprém megye legszínvonalasabb kiállítása a  IV. Mr és Mrs Veszprémi Esküvő Kiállítás. A kiállítás idén új helyre költözik az AGÓRA Művelődési Központba (régi Hemo), Veszprém Halle utca.

Idén is egy színvonalas helyszínen, a már megszokott magas minőséggel várjuk a hozzánk ellátogató párokat ezért a legjobb szolgáltatókat hoztuk el. Kiállításunkon az esküvő minden szegmenséhez tartozó szolgáltatók széles csoportja lesz ott. Esküvői ruhások, ékszerészek, helyszínek, zenekar, dj, cukrász és még sorolhatnánk.
A két nap alatt folyamatos bemutatók, műsorok lesznek a színpadon. A már hagyományos és szórakoztató Mr és Mrs játék is megrendezésre kerül, ahol a már korábban kisorsolt párok versengenek a 2017 Mr és Mrs párja címért.

A kiállításon nincsenek épített standok. A célunk töretlen, a barátságos, közvetlen családias légkör megtartása, ahol az érdeklődők kötetlenül, mindenféle kötelezettség nélkül beszélgethetnek a kiállítókkal.

Kiállításunk megtartja jó szokását és az amúgy is jelképes 600 forintos belépőből 100 forintot egy jótékonysági szervezetnek ajánl fel.

Várjuk Önöket, benneteket is szeretettel. A szervezők, Ottilia, István!

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


Kapcsolódó cikkek
A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart